اسطوخودوس Fundamentals Explained
اسطوخودوس Fundamentals Explained
Blog Article
۸. من بدون توجه به عقاید دیگران، به خودم احترام میگذارم.
در حالیکه این هوای تازه را تنفس میکنید، تصور کنید هوا از راه بینی یا دهان به فرقسرتان و بعد به ستونفقرات رفته و در تمام بدنتان گردش میکند. حین بازدم ببینید هوایی آلوده و دودگونه که نشانه استرسها، ناراحتیها و افکار مسموم است از بدنتان خارجمیشود. متوجه میشوید هوای پر از دود بهتدریج کمرنگتر و تمیزتر میشود. (ص۴۱۳- مدیریت استرس)
اضطراب لزوماً پس از تغییر محیط بیرونی روینمیدهد، بلکه پیشبینی هرگونه تغییر نیز میتواند تولید اضطراب کند.
هرگونه احساسی که سرکوب شود به اضطراب یا افسردگی تبدیل میشود.
اجتناب و فرار از موقعیت واکنشی است که اکثر افراد مضطرب در مواجهه با موقعیت اضطرابزا انجام میدهند. از آسانسور میترسید و دیگر سوار نمیشوید. از سخنرانی و اجرای برنامه در جمع وحشت دارید تا جای ممکن مسولیت قبول نمیکنید و در صورت اجبار تا جای ممکن آن را به تعویق میاندازید. فرد با راهکار فرار یا اجتناب گمان میکند میتواند آرامش و امنیت را برای خود به ارمغان بیاورد، در حالیکه اضطراب مانند هیولایی است که هرچه بیشتر خواستهاش را اجابت کنید، بیشتر از شما میخواهد.
مانند کافئین که در قهوه، نوشابههای گازدار، شکلات، کاکائو و چای یافت میشوند. در صورت مصرف زیاد آن نباید بهطور ناگهانی اقدام به ترک آن نمود، زیرا ترک ناگهانی آن نشانههای خستگی، افسردگی و سردرد را بهمراه خواهد داشت.
کودکانی که در محیطی رشد یافتهاند که بعضی احساسات، احساسات ممنوعه محسوب میشدند؛ در بزرگسالی هنگام تجربه این احساسات دچار اضطراب میشوند. بهطور مثال، والدینی که خشم را برای دختر بد محسوب میکنند و آن را با انتقاد کردن و یا نپدیرفتن سرکوب میکنند، باعث میشوند در بزرگسالی هر زمان کودک احساس خشم میکند، دچار اضطراب شود، زیرا از نظر او خشمگین شدن عمل نامقبولی است.
تنفس شکمی باعث افزایش تنظیم نسبت اکسیژن و دیاکسیدکربن میشود و با تحریک دستگاه پاراسمپاتیک و در نتیجه افزایش آرامش، افزایش تمرکز و … باعث ایجاد آرمیدگی در بدن میگردد.
اینگونه والدین، خود دچار اضطراب هستند read more و با امر و نهی فراوان و اعمال قوانین زیاد سعی میکنند دنیایی را که از نظر آنها خطرناک بوده و هر لحظه احتمال بروز یک اتفاق بد در آن میرود، کنترل کنند.
در صورتی که موسیقی را همراه با تمرینات ارامش بخش فوقالذکر انجام دهید تاثیر آنها را دو چندان میکند.
رعایت نکاتی در نوشتن خاطرات میتواند یاری بخش باشد. مکان خلوتی را انتخاب کنید. قبل از نوشتن دقایقی چشمان خود را ببندید و چند نفس عمیق بکشید و به نفسهای خود تمرکز کنید.
۳. سی وارد، برایان لوک (۱۳۸۸). مدیریت استرس. مترجم: مهدی قرچهداغی. نشر پیکان.
کل بدن و سرتان باید بهجایی متکی باشد. لباس راحت بپوشید و هرچیز اضافه مانند ساعت و جواهرات را از خود دور کنید. تصمیم بگیرید نگران نباشید و همه چیز را فراموش کرده و در لحظه باشید. در این روش باید عضلات خود را منقبض و بعد رها سازید. روی ۱۶ عضله مختلف خود کار کنید. هر عضله را ۷ تا ۱۰ ثانیه منقبض و سپس رها سازید. بعد از هر انقباض و انبساط، ۱۵ تا ۲۰ ثانیه در حالت آرامش قرار بگیرید.
ج: پُرکاری تیروئید: منجر به افزایش ضربان قلب و عرق کردن میشود که بهنوبه خود باعث اضطراب میشود.